Diplome/Pozivnice/Zahvalnice obično su A4 ili A3 formata. Moguće ih je tiskati na klasičnom premaznom 300g/m2 papiru, ili na nekom od posebnih sedefastih ili reljefnih papira. Diplome/Pozivnice/Zahvalnice se tiskaju jednostrano, a dizajn može biti vrlo raznolik, ovisno o Vašim željama i potrebama. Posebnu notu izgledu daje dodatak kao što je foliotisak koji smo Vam također u mogućnosti ponuditi. .

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska diploma/pozivnica/zahvalnica po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska diploma/pozivnica/zahvalnica u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade diploma/pozivnica/zahvalnica, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaše diplome/pozivnice/zahvalnice trebaju sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT