Nudimo Vam tisak svih vrsta i oblika pozivnica i zahvalnica. Dizajn možemo kreirati prema Vašim željama ili vam možemo ponuditi da Vam mi osmislimo dizajn ukoliko nemate vlastite ideje. Dizajn može biti personaliziran do najsitnijih detalja, jer mi neradimo sa gotovim predlošcima nego svakom klijentu pristupamo individualno i izrađujemo pripremu prema okvirnim smjernicama i materijalima koje nam Vi dostavite. Želite klasični dizajn ili luksuznije izdanje, premazni bijeli papir ili neki od posebnih sedeafstih i reljefnih, preklopljene ili jednostruke, štancane i rezane u razne oblike, tu smo da zajedno s Vama osmislimo, dizajniramo, pripremimo za tisak i otisnemo pozivnicu ili zahvalnicu za Vašu važnu prigodu.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska pozivnica i zahvalnica po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska pozivnica i zahvalnica u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade pozivnica i zahvalnica, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaše pozivnice i zahvalnice trebaju sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT