Koverte su idealne za osnovnu poslovnu komunikaciju. Kada želite nekome poslati kratki dopis ili uzorak nekog proizvoda, personalizirana koverta sa Vašim logom dat će posebnu profesionalnost i osobnost Vašoj tvrtci. Najčešći formati koverti na koje tiskamo su American 23x11cm, A4 i A5. Na koverte je moguć full kolor tisak, sa jedne ili obje strane, a dodatno Vam možemo ponuditi i adresiranje tj tiskanje naljepnica sa varijabilnim podacima. Postoje razne gramature koverti, no najčešće se koristi koverta gramaže 80g/m2 ili 90g/m2.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska koverti po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska koverta u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade koverti, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaša koverta treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT