U ponudi imamo puno vrsta materijala za oslikavanje vašeg izloga ili zidova (tapete sa tiskom) u poslovnom ili privatnom prostoru - od jednobojnih folija, pjeskarene folije, mrežaste prozorske grafike, punih PVC folija na koje je moguć full kolor tisak.. Mogućnosti su nebrojene, a savjetom ili preporukom Vam možemo pomoći odabrati što bi najbolje odgovaralo Vašem izlogu, ovisno o namjeni.

Dobro i kvalitetno oslikani izlog daje dodatnu notu profesionalnosti Vašem poslovanju. Na njemu možete istaknuti Vaše prednosti u obliku konkurentnih proizvoda ili usluga koje nudite, a dobro prezentiran dizajn i opis onoga što se unutar izlloga nalazi, može Vam privući i mnogo novih klijenata.

Kod oslikavanja zidova, možemo vam ponuditi full kolor tisak na PVC folije koje su lako perive vodom, tisak na reljefne tapete, te izrezivanje raznih oblika iz jednobojne ili višebojne naljepnice.

Oslikavanje vozila najpovoljnija je i najbolja reklama koju čete platiti jednom a trajati će godinama. Dobro osmišljen dizajn i kvalitetno prikazane informacije na vašem vozilu najbolja su reklamam koju će zamjetiti više ljudi nego što je to slučaj sa bilo kojim drugim reklamnim materijalom.

Nudimo Vam samo njakvalitetnije folije za oslikavanje Vaših izloga ili vozila i to po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu oslikavanja Vašeg izloga ili vozila, pošaljite nam upit sa svim parametrima.
POŠALJITE NAM UPIT