Želite li ostisnuti samo jedan primjerak Vaše knjige da vidite kako će izgledati, ili želite otisnuti nekoliko primjeraka samo za sebe? Koji god razlog bio, tiskanje malog broja knjiga vrlo je isplativo i lako zahvaljujuči modernizaciji digitalnog tiska. Također, možemo Vam ponuditi i tisak većih naklada, za izdavanje, poklon, prodaju, promociju.. Bilo kojih dimenzija, sa bilo koliko stranica, crno bijelih ili kolor, na raznim grmaturama papira, raznih vrsta uveza, na Vama je da odlučite. Dobar odabir formata, vrste tiska i uveza je od iznimne važnosti za uspješnost Vas kao autora. Mi ćemo Vas rado savjetovati ukoliko niste sigurni kako i koja opcija bi bila najbolja, ovisno o samoj pripremi i namjeni. .

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska knjiga po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade knjige, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaša knjiga treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT