Letak je oblik reklame kroz koji možete prenjeti bilo koju poruku koja promovira Vaše poslovanje. Počevši od malih formata, letak je oblik komunikacije s kojim upoznajete potencijalne klijente sa asortimanom ili jednom vrstom usluge i proizvoda koju nudite. Letke većinom tiskamo na kvalitetnim premaznim papirima. Uobičajena gramatura za tisak letaka je 135g/m2 pa do 200g/m2, no možemo tiskati letke na papirima gramature od 115g/m2 pa sve do 300g/m2, ovisno o Vašim željama i potrebama.
Najčešći formati letaka i flayera su A6, A5, A4, 21x10, 15x15cm ...

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska letaka po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska letaka u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Na sljedećem linku možete i pogledati neke od letaka za koje smo radili pripremu za tisak i dizajn.
GALERIJA RADOVA

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade i tiska letka ovisno o Vašim željama i potrebama, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaš letak treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT