Prezentacijska mapa za dokumente, kako joj i samo ime govori, obićno se koristi kao alat dobre prezentacije onoga tko ste i ćime se bavite. U nju možete staviti printane papire, letke ili brošure, posjetnicu, i sve ono što bi Vaš potencijalni kupac trebao imati na jednom mjestu kada dobije potrebu za Vašim proizvodom ili uslugom. Tiska se najčešće na 300g/m2 premazni papir, uz dodatak mat ili sjajne plastifikacije. Moguć je tisak i na razne reljefne, reciklirane i ekskluzivne papire, jednostrano ili obostrano, uz razne vrste dorade od foliotiska i UV lakiranja. U našoj ponudi imamo nekoliko različith oblika štanci za mape formata A4 i A5 no možemo Vam ponuditi i uslugu izrade štance prema Vašim željama i potrebama ukoliko Vam neka od naših gotovih štance ne odgovara.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu izrade i tiska mapa za dokumenata po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska mapa za dokumenta u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Na sljedećem linku možete i pogledati neke od mapa za dokumente za koje smo radili pripremu za tisak i dizajn.
GALERIJA RADOVA

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade mapa za dokumete, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaša mapa za dokumente treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT