Podignite svoje poslovanje na novu razinu i dodajte "personal touch" Vašem poslovanju, sa brendiranim A4 memorandumima. Odlićni za poslovne dopise, fakture, ponude.. memorandum će dodati profesionalni izgled Vašem poslovanju i učiniti da Vaše poslovanje izgleda organizirano i ... Memorandum je obićno A4 formata. U dizajnu memoranduma obićno glavnu ulogu ima logo, a dodatno sadrži i osnovne informaciji o tvrtci. Dizajn može biti jednostavan no može biti i personaliziran dodatnim elementima i bojama koje predstavljaju Vaše poslovanje.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska memoranduma po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska memoranduma u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade memoranduma, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaš memorandum treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT