Naljepnice mogu biti raznih dimenzija i oblika. U mogućnosti smo Vam ponuditi tisak svih dimenzija naljepnica, papirnatih ili PVC, ovisno o njihovoj namjeni i mjestu upotrebe tj apliciranja naljepnica. U ponudi imamo sjajne i mat papirnate naljepnice, te sjajne, mat i prozirne PVC naljepnice. Sve vrste moguće je izrezivati u razne oblike, a cijena tiska i dorade naljepnica ovisi o dimenziji i koločini koja Vam je potrebna .

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska naljepnica po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska naljepnica u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade blokova, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaš blok treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT