Organizirate konferenciju, sastanak za članove društva i partnere, blokovi za pisanje su ono što bi vam svakako moglo zatrebati. Blok za pisanje je i zgodan poslovni poklon koji će su u svakom trenutku naći na stolu vaših partnera i klijenta te time Vašoj tvrtci raditi neposrednu reklamu. I u vrijeme moderne komunikacije digitalnim putem, blokovi su uvijek i svagdje upotrebljivi.

Blokovi mogu biti formata A6, A5, A4.. ili bilo kojeg drugog koji se Vama ućini prikladnim, mogu imati 50, 75, 100 listova tiskanih u jednoj boji ili kolor, samo sa Vašim logom ili i sa ostalim podacima o Vašoj tvrtki koje smatrate potrebitim. Također mogu biti rađeni u raznim vrstama uveza - ljepljeni za podlogu bez omota, ljepljeni u omot koji se preklapa, sa spiralnim uvezom... Mogućnosti je puno a na Vama je da odlučite koji bi točno oblik, format i vrsta, Vama najviše odgovarala.

Također, osim klasičnih blokova za pisanje, nudimo Vam tisak i izradu samokopirnih blokova, za razne otpremnice, račune, radne naloge, ugovore... Samokopirni blokovi mogu biti uvezeni ljepljenjem za podložni karton ili uljepljeni i klamani sa perforacijom tako gdje je potreba da jedna ili više kopija ostane u bloku. Može se tiskati i kao zasebni arci papira bez uveza. Tisak je moguć u jednoj, dvije ili više boja tj kolor.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska blokovama po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska blokova u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade blokova, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaš blok treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT