Plakat je tiskani promotivni materijal koji se najčešće koristi u promociji raznih proizvoda, usluga, reklamiranja novih proizvoda ili raznih događanja.
Osnovne veličine plakata su: A3 (29,7x42cm), B2 (50x70cm), B1 (70x100cm)

Dimenzija za koju ćete se Vi odlučiti ovisi isključivo o Vašim potrebama a i o mjestu na koje ga planirate postaviti. Pojavom kvalitetnog digitalnog tiska, koji omogućuje tisak malih naklada, plakat kao izvrstan alat marketinga više ne predstavlja luksuz namijenjen samo velikim kompanijama već je dostupan svima koji na taj način žele utjecati na povećanje prodaje svojih proizvoda ili usluga.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu izrade i tiska plakata po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska plakata u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Na sljedećem linku možete i pogledati neke od plakata za koje smo radili pripremu za tisak i dizajn.
GALERIJA RADOVA

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade plakata, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaš plakat treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT