Poklon bonovi najčešće se tiskaju u formatu 21x10. Tako tiskani, idealno idu uz kovertu 23x11 koja će Vašem poklon bonu dati dodatnu profesionalnost. Obično sadrži informacije o Vašoj firmi te podatke o vrijednosti poklon bona ili o proizvodu i usluzi koju poklanjate. Poklon bon može biti raznih drugih formata, tiskan jednostrano ili dvostrano, na premaznom 250g/m2 papiru, ili na nekom od posebnih reljefnih i sedefastih papira. .

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska poklon bonova po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe izrade i tiska poklon bonova u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade poklon bonova, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaš poklon bon treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT