Roll up baneri idealni su za prezentaciju u malim prostorima ili izlozima, a dolaze u nekoliko dimenzija. Možemo vam ponuditi dimenzije 85x200cm, 100x200cm i 150x200cm. Njihovo rasklapanje i sklapanje vrlo je jednostavno, a dolaze u torbi koja olakšava transport.

Osim Roll up banera nudimo Vam i klik klak okvire za plakate, A-stalke, pop up sustave za prezentacije u većim prostorima, reklamne pultove... Također za sve navedeno nudimo Vam i tisak. U mogućnosti smo raditi i tisak na cerade/bannere, manjih i većih dimenzija, sa opcijom postavljanjem alkica, kao i tisak na razne dimenzije PVC naljepnica, prozorskih grafika, mesh banera, city light plakata i slićno.

Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska letaka po najpovoljnijim cijenama. Spremni smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev po pitanju grafičkog oblikovanja, a vrhunsku kvalitetu izrade najbolje prezentira i to što brinemo da svaki grafički dizajn bude i kvalitetna i dobro odrađena i prilagođena priprema za tisak.

Za narudžbe u iznosu većem od 250.00 kn + pdv grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade pozivnica i zahvalnica, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaše pozivnice i zahvalnice trebaju sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT