Dobro osmišljena vizitka, na kojoj se trebaju nalaziti najosnovniji podaci o tome tko ste Vi i ćime se bavite, predstavlja osnov svake poslovne komunikacije.

Vizitke možete tiskati jednostrano, obostrano, full kolor ili u jednoj boji, sa dodatkom mat ili sjane plastifikacije, na posebnim ili reljefnim papirima, sa dodatkom foliotiska ili UV laka, i one moraju biti nešto što uvjek imate pri ruci. Pojavom kvalitetnog digitalnog tiska, povoljan tisak vizitki moguć je već i u najmanjim nakladama. Vizitke mogu biti u standardnim dimenzijama ili prema Vašoj želji. Vizitke mogu biti izrađene u raznim oblicima, zavisno o Vašim potrebama i željama za individualnošću.

Vizitke tiskamo na vrhunskim Xerox digitalnim strojevima, visoke kvalitete ispisa, i na papirima, od standardnih premaznih do posebnih reljefnih, sedefastih ili u boji, u gramaturama od 280g - 350g. Dorada vizitki također je sukladna Vašim potrebama i željama.

Od dorade vizitki izdvajamo plastifikaciju (mat ili sjajna), zaobljavanje rubova, izrezivanje oblika, pefroraciju, UV lakiranje, utiskivanje loga ili elemenata i sl. Cijena tiska vizitki ovisi o količini i formatu gotove vizitke, te o vrstama papira i doradi koju želite. Nudimo Vam samo najbolju kvalitetu tiska vizitki po najpovoljnijim cijenama.

Za narudžbe izrade i tiska posjetnica u iznosu većem od 150.00 kn + pdv
grafičko oblikovanje i priprema za tisak ne neplaćuju se dodatno.

Na sljedećem linku možete i pogledati neke od vizitki za koje smo radili pripremu za tisak i dizajn.
GALERIJA RADOVA

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu tiska vizitki ovisno o Vašim željama i potrebama, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaša vizitka treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT